Jumaat, April 17

pin pin pon pon!!!



arrgghhh
kepenatan melanda secara zalim
jadual futsal dah macam seorang pemain BPL
tiap2 hari main futsal
terer nya tetap tak jugak
balik dari futsal mengadap komputer
tangan menggigil mata stim dah macam kene stone
tapi tetap nak main tenet jugak
tapi tu lah
main tenet ari2 tp baru la ari ni nak posting
encik bobok semakin mencarot
sbb aku malas nak posting
bukan nye ape
sbb takde bende menarik pon yg berlaku kat aku
tu lah aku tatau nak post ape
kelas pon aku tak pegi
haih satu permulaan yg malas di awal2 semester ini
pointer semakin menurun
SHIT!!! dammit all
eh terspeaking carot pulak
berbalik pada cerita td
aku masih terasa penat
tp esok aku kene g umah encik bobok
kene practice main drum
kata keramat " practice make better "
jadi aku kene laa practice slalu
walaupon aku ni tak sehebat Mike Portnoy
tapi kata orang aku saing2 Lars Ulrich
haih entah laa tu org yg cakap

adios amigos~~~~~~~

4 ulasan:

Bok berkata...

saing2 lars ulrich? apsal tak kate saing2 m daud kilau?

.kakijalan. berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
.kakijalan. berkata...

rupanya kau adalah seorang bila mecarot akan speaking.
sangat hebat.

Fit berkata...

kepada bok - m daud kilau tu idola zaman remaja aku

kepada kakijalan - lagi hebat kalo aku seorang yg akan speaking bila pegi interview kerja