Rabu, April 15

perfectionists in tobacco.


tadi aku menjalani proses blogwalking(betul ke ayat ni? aku tak pandai sgt ayat2 hype ni. makan pandai r). ianya proses menziarahi blog kaum lain dengan suka-suka tanpa prejudis.

setelah menjalani proses itu, aku mula hilang akal. aku berasa seperti berada di planet lain. cuak dan gigil bercampur aduk. untuk seketika, aku menginsafi diri.

rupa-rupanya, aku ketinggalan zaman.

aku sepatutnya menulis seperti ini.

"hi guys! awww i penat taw today. tadiey i went shopping wif my besties! yeay! we ol ke pavilion taw tadiey. byk taww kami borong tadiey. seronok sgt3!! sayang u guys muahxx xoxo gossip girls!

then, kitorg hang out di starbucks. mamak? eewww! lol!!

then we noticed ade this so delicious hunk. comelllllllll sgt taw! macam jonas brothers taww! then, si comel itew start staring me. i pown apew lagiey terus lawan mata dgn diew. syokkkk sgt!! then he asking my phone num. i pown gave the num to him. sweet taw!

then, we ol pun nak balik. i pown contact my parents in case they r around tapi both of them bz sgt2! n kami pown keletihan. money is tight sbb dah habis shopping kann! so kami balik naik bas leng seng.

lotsa love,
xoxo
princess of darkness."

begitewlah.

9 ulasan:

pali berkata...

peh..geli bai..aku tak boleh bayangkan bobok berkata-kata gedik sedemikian dengan perut nya ke kiri ke kanan

Bok berkata...

kepada pali: amboi. sembang depan cermin ke tu bai?

.kakijalan. berkata...

haha.
cam shial je.
geli oh.

Bok berkata...

kepada .kakijalan.: aku muntah sambil taip post ni.

teRi berkata...

/me rasa bok cm gampang.. lol

Bok berkata...

kepada teRi: /me rasa urban guna ayat mirc. awwwww~

Fit berkata...

eewwww plizzz y'all dunzz guna ayat2 kasar taww. i dunzz like it y'all know.

Roo berkata...

haha, itu tipikal blog.

aku kalau blog-hopping mahupun blog walking, pening sial.

semua pun nak cerita.
semua pun nak taruk gambar buat apa satu hari. Annoying gila.

Bok berkata...

kepada Fit: ko takyah nak komen2 aku. g blaja main drum. pemalas macam haji bakhil. dtg umah aku tau nak tido jek ngan makan keropok ikan. pastu kate aku kemut tak bg main drum en?

kepada Roo: kalu aku nak letak gambar ape yg aku buat tetiap hari, akan ade satu gambar je. gambar beruang berhibernasi. dan setiap hari akan diupdate gambar posisi tidur terbaru.