Khamis, Disember 10

Tolong-lah Nyah

Tolong-lah. Tolong cari dvd cetak rompak atau pun download sahaja di Internet, kemudian ajak rakan-rakan yang lain untuk tonton bersama-sama cerita ini - Paranormal Activity (2009)

Bagi aku, cerita ber-genre kan keseraman ni, mencapai level keseraman yang sesuai untuk ditonton beramai-ramai supaya bergoncang ulu hati korang. Aku tak takut mana pun, aku bekas komando kan. Dah dilatih untuk benda-benda seperti ini.

Saksikan trailer di bawah. Sumber: Pernah dengar Youtube.com?



Jom support cetak rompak. (di edit dengan penuh bergaya atas arahan admin)

2 ulasan:

Bok berkata...

dey macha, nak upload video kalu, kasi muat page, ni yg aku tgk da telebih page sampai stgh je yg dpt tgk. takde ajar dalam latihan komando ek?

hatikudus berkata...

eh awak boleh tengok kah encik bok?bukan kah internet anda slow menggigil?weh, layout blog kau ni kasi la besar sket cha..siapa admin ni?