Selasa, Mei 26

perbualan musim panas.


aku ada satu soalan untuk korang.

apakah reaksi anda apabila anda berjumpa seorang perempuan yang bermuka pecah rumah, berambut leper ibarat baru lepas membuat rebonding rambut menggunakan alat rebonding rambut rm10 yang mudah didapati di uptown danau kota, bajet-bajet kaya dan hot tapi kebenarannya tidak, dan menegur anda yang ketika itu sedang menyanyi lagu rock kapak dengan berkata "ewww that is soooo mat rempit!"?

9 ulasan:

Farhana Ahmad berkata...

hempuk je dia. nyanyi lagi kuat ataupun ckp "euwww...u're hair is soooo freaking ugly. leper macam kena gelek steamroller". mesti dia lari2 nangis sambil tutup muka n yell "i hate uuu mat rempit!!" ;p

niEna laNiy berkata...

hahaaaa....sejudu!!!
wat sampai dia nangis tercabut ank tekak k

.kakijalan. berkata...

weh jangan cakap aku terpengaruh ngan bohsia.
sound je die DOWW!

ShelaBlurbSs berkata...

soh dia bertaubat.

n botakkan dia beramai-ramai. hewhew.

Tanpa Nama berkata...

owh..hempuk je pki lappy dell anda yg asyik lagg itu..maka sodakollahualazim..~

Amanitium Cho berkata...

cakap kat dia, pernah dgr luxor?

Lolita berkata...

gtau ia, ko cawie! (:

Bok berkata...

kepada Farhana Ahmad: kesian mat rempit. takde kene mengene pon tetap dipersalahkan. naseb baik dorg bodoh.

kepada niEna laNiy: sejudu ek?
bagus2.

kepada .kakijalan.:aku tak cakap pon.

kepada ShelaBlurbSs:org hot mane bole ajak bertaubat. nanti dorg kate aku kampung.

kepada Tanpa Nama: kang aku nak update blog camne? ko blanje laptop baru?

kepada Amanitium Cho: jawapan paling bernas.

kepada Lolita: cawie ek?

Tanpa Nama berkata...

ahah..bole la..da hempuk gtau..kang aku kasi lappy bru..pink karer yg aku ckp tu..k