Khamis, Mei 28

indahnya malam ini.


wooo.. wooo.. uhuk uhukk.. sob... sob.. srootttt!!

27hb Mei 2009

hampir sebahagian besar housemate aku: "wei bak datang la wei bet ngan aku! kalau MU menang korang potong botak. kalau MU kalah aku sendiri amek mesin rambut tu potong botak la wei!"

28hb Mei 2009

................................................

................................

...............

(bunyi cengkerik)

sunyi sepi. jarang sekali rumah terasa sunyi. dan paling penting, tiada lagi sorakan "glory glory man united" yang menjengkelkan itu.

7 ulasan:

.kakijalan. berkata...

cis penyokong MU yang penakot.
dah kalah lagi mau lari.

bok, gimmi 5!hiakk.

pali berkata...

ini paling aku suka haha smlm siap ade orang nangis2 lak

Farhana Ahmad berkata...

so ada x org yg nak potong rambut sendiri tu mengotakan kata2 beliau?

pali berkata...

tak mungkin..semua itu pasti tipu liar semata-mata

Amanitium Cho berkata...

dan bagaimana dengan fulham kau bobok?

MoShed berkata...

Masa untuk NUFC turun ke bawah..dahulu Fulham..

Tetapi naik balik.

Sekarang, gua dapat rasakan apa yang lu rasa satu ketika dulu...

Sigh~

Bok berkata...

kepada .kakijalan.: taknak la. ko kencing tak basuh tangan lagi.

kepada pali: biase la. MU utk golongan lembut dan metrosexual.

kepada Farhana Ahmad: seperti aku katakan di atas, MU utk lelaki lembut dan metrosexual. golongan begini mane sanggup gadaikan rambut.

kepada Amanitium Cho: fulham aku mmg terbaik. setiap season tak pernah menang tp tak kuar berita pon.

kepada MoShed: marilah bertahajud.