Khamis, Mei 14

minuman bijirin berkhasiat.


ini ialah entri Karangan Darjah Dua yang ke 100.


yeay.......(nada hambar).

dan pada mulanya aku berfikir ketika membuat blog ini hanyalah untuk menulis benda-benda bodoh yang tiada guna untuk di baca. dan selepas beberapa entri mahu mendelete blog.

tidak sangka benda-benda bodoh yang ingin diceritakan sudah sebanyak 100 entri.

terima kasih kerana sudi membaca blog Karangan Darjah Dua ini. terima kasih.

kepada makan budak dan fit, BUTO LA WEI MALAS UPDATE!!!

8 ulasan:

Fit berkata...

perggh zaman bile sial gamba ni...sampaikan aku da lupe sape yg berbaju pink itu...

Amanitium Cho berkata...

100 post dalam 2 tahun? rajin kau bok. aku 200 dalam masa 5 tahun. haha.

Bok berkata...

kepada Fit: aku pon da tak kenal sape baju pink tu.

kepada Amanitium Cho: tak sampai 2 tahun pun. baru 9 bulan.

Amanitium Cho berkata...

skema la main ikut bulan. ni mesti budak skema gila ni, traffic light merah mesti berenti ni, kencing mesti duduk ni, berak mesti basuh ni...

skema...

boo...

.kakijalan. berkata...

gila lah.
suma tough2 dalam gambar tu.

Farhana Ahmad berkata...

aku tahu sape yg pakai baju pink. haha.

makanbudak berkata...

pergh bok, ade org kenal hero remaja kite..

Bok berkata...

kepada Amanitium Cho: aku mmg skema. sampai skrg aku sikat rambut tepi dan patuh kepada lampu isyarat. aku tak suke bayar saman. bazir duit. baik beli rokok.

kepada .kakijalan.: biase. kitorg semue mmg tough lebih lemak.

kepada Farhana Ahmad: akhirnya ade org yg kenal die. mari sujud syukur.

kepada makan budak: ko ke hero remaja? pegi yun nam dulu la bai.