Khamis, Oktober 22

JT International.

kepada budak rumah aku.

tolonglah.

tolonglah bayar bil streamyx wei.

takkan la setiap kali aku nak bukak email kena pegi cc wei. pastu kena main tambah sejam lak sebab ralit main left for dead. pastu balik lambat. pastu esok g kelas tak siap assignment pastu bagi alasan "my dog ate my assignment." pastu cakap "you are a muslim, right?" pastu muka biru cover malu sambil awek sebelah usha gelak-gelak pegang assignment dorg dan awek kazakh usha ketat muka lawa kaki licin suara tough macam malik noor. pastu lecturer suh setel gak assignment submit before 9 p.m pastu cuak terus balik rumah bawak kete laju-laju tapi sebenarnya ada kelas lagi tapi ponteng terus sebab nak bagi setel assignment pastu dah submit call lecturer pastu lek je tak angkat bajet-bajet bos besar komponi jusmate 5 rambut belah tengah angin tiup gerak-gerak macam storm rider.

3 ulasan:

hani YUNANAH. berkata...

perghhhh,bikin usus ak belit2 cm bhse sanskrit jer entry ko nehhh.
lawak~~

.rafiq. berkata...

haha kalau sume dah main lnggar je noktah koma hilg tah mane naik penin aku bace nasib baik awek kazakh lawa lega skit

Bok berkata...

itu ialah luahan hati dari insan yang kesedihan. mmg kalau orang yang sedih dia tulis bahasa sanskrit takde noktah.