Isnin, April 5

publisiti murahan.

perghh!! tu ayat pertama aku lepas dapat tau bende yg sial ini. apa dia? bende tu ialah seorang budak 14 tahun yang dengan selamba makbapak dia sesuka sesedap rase telah mengutuk arwah din beramboi. baru td aku dpt tau bende ni. dia buat propaganda publisiti murahan ni dari semalam lg. tapi semalam aku tak bukak facebook. ngantok dowh. penat dowh. tu yg tido awal tu. maklum la nak keje di awal pagi keesokan hari nya.

petang td aku bukak fb baru perasan ade group membenci rafiqin darwisy ni. bangang nyer budak. kecik2 tak nak mampos. da besar malukan mak bapak. kesian mak bapak dia dapat anak yang tak reti hormat orang yang da meninggal dunia.

semalam budak tu bukan main langsi lagi kat fb. siap sound sume orang yang try bagi nasihat kat dia. petang tadi dia buat statement minta maaf plak. da cuak sebab kene ugut kot. bukan sorang dua yang menyirap menyumpah seranah budak ni. berpuluh ribu gak la. padan muka kau budak bangang.

dia bole bagi statement "aq malaikat yg diupah oleh tuhan untuk kutuk din beramboi yang suck ass"
dan "al-fuck untuk din beramboi"

sial kan budak ni.

salah siapa? salah budak tu? atau salah mak bapak yang tak bagi cukup ilmu agama? atau salah ustaz kat sekolah?

entah la.

Al-Fatihah untuk allahyarham din beramboi.

4 ulasan:

hans berkata...

salah budak tu

Fit berkata...

mungkin juga. yang penting bukan salah ibu yang mengandung.

Afzainizam berkata...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Fit berkata...

terima kasih di atas sokongan anda. salam perkenalan.