Ahad, Februari 14

GSR Lancer

Di Kedai Mamak

Encik A: Wei, ko tau x, aku minggu lepas baru je msukkan enjin GSR Lancer dlm kete aku... Bapak ar laju gler kete blh pegi..

Encik B: Yeke? Brp laju kete ko blh g?

Encik A: Laju bapak ar! blh g smpai 200km/j.. Nak tau ape yg paling best bro, tak gegar beb....

Encik B: Bapak ar mmg best! Ko tau x jgk? Aku pon baru masuk enjin GSR Lancer jgk.. Aku lg Best beb.. ko dr kete wira ko msk enjin GSR, aku plak dr volvo.. BAPAK AR!! GILER GEMPAK!!

Encik A: Ni pehal yg ko hype sgt?(muke xpuas hati).. Bukan volvo tu besar dan dah cukup gempak ke? Boleh masuk ke enjin GSR tu dlm volvo?(berasa pelik)

Encik B: Sape kate x leh bro....? ko percayala ckp org2 tu.. dorang xtau.. aku lg pakar! aku sendiri, dengan kudrat tenaga aku, mskkan sendiri enjin tu dlm volvo tu..

Encik A: Lepas ke JPJ tu?

Encik B: Lepas.. aku baru je g puspakom hari tu..

Encik A: Brp laju blh g kalo mcm tu?

Encik B: Laju bro...(memandang sinis).. ko bygkan, sume kete smpai tkutla dgn kelajuan aku.. sume elak ke tepi.. even smpi JPJ pon suruh aku pasang had laju... ko bayangkan ar!! smpi mcm tu skali!!

Encik A: Bapak ar! (berasa kagum).. ni yg aku nak tgk sgt ni kehebatan kete ko ni.. blh aku try power skali

Encik B: Sori ar bro, aku xbwk hari ni.. tp aku ade gmbr die dlm hp aku.. jap ek...ha.. ni die

Encik A: Meh sini aku tgk kete hebat ko ni

Encik A: Hoi BODOH, ni bas la bodoh!!

Encik B: Ye ar, mmg bas pon.. Sape kate aku ade kete volvo..? ko cube ingat blk..Aku driver Bas ekspress.. Nape? xpuas hati? Hahaha

Encik A: (memegang ketat cawan teh tarik smbil bermuke ketat dgn berniat nak pelangkop meja dpn muke Encik B)

6 ulasan:

Bok Aizad berkata...

haha mcm setan.

hans berkata...

bila ko bawa bas palie?
hahaha

makanbudak berkata...

Bok: mcm sampah pon blh jgk.. atau mcm haram? atau mcm celaka? atau blh bermcm2 lg?

hans: mgkn aku ni bknla seorang doktor bersalin atau seorang doktor pakar dlm memberi berita yg buruk2 kepada keluarga dan boyfriend atau girlfriend pesakit hingga membuat mereka terkejut beruk dan menangis tahap Jalaluddin Hassan, tp aku ingin memberitahu ko yg aku bukanlah palie..(Bunyi guruh dibelakang)

hans berkata...

hahahaha
aku salah orang ke?
matilah malu
adoi
palie ltk blog ni dkt blog dia
aku anggap ko ialah palie lah
hehehe

fit berkata...

hahahaha kesian encik makan budak..

蚵仔麵線Jeff berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社