Khamis, Januari 28

Face on Facebook



I read in the newspaper.."Malaysians, especially Muslims, must avoid being totally immersed in the internet culture, especially Facebook and Twitter", said Information, Communication and Culture Minister Datuk Seri Dr Rais Yatim.

He added that facilities like internet could not be accepted wholly because it was a form of business introduced by the West and “Malaysians were just users.”


Then, i switch to TV1, " Bersama2la kita memenuhi hasrat 1Malaysia dengan melayari Facebook.com dan search 1Malaysia..."

in shock..? Maybe..

irony..? Definitely



8 ulasan:

Bok Aizad berkata...

bodo punye rais yatim. mesti pakai typewriter kat rumah. tp pelik, twitter die antara yang paling ramai pengikut.

king of irony, conservative fucker.

makanbudak berkata...

yg bestnye, kalo ko search rais yatim kat fb, ade je.. kalo dah tau nak komen, knp x buang je dulu fb die.. btul x?

hatikudus berkata...

Ahli politik akan sentiasa punya perasaan terancam apabila mula selangkah ke alam tersebut (politik). Ancaman itu membuatkan berlakunya pemikiran kurang rasional di kalangan mereka di mana membuatkan kreadibiliti seseorang itu, rosak, punah, songsang, gay serta prejudis. Subhanallah, berubahlah kepada kolonisme.

Bok Aizad berkata...

hati kudus: bla bla bla.

hans berkata...

hahahahaha
betul2
aku bosan tgok iklan tu
propaganda giler kut

hatikudus berkata...

Offensive ka bro?

suki382 berkata...

hahaha~

蚵仔麵線Jeff berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社