Selasa, Ogos 18

konserto di bulan ogos.


1 ogos 2009
aku pegi konsert search. aku puas hati gile. akhirnya tercapai jugak impian aku nk tengok search live. tapi aku sangat bengang sebab sound system tak bagus. damn it! tapi puas hati gak la sebab tu la the 1st aku tgk search live n the last live pulak tu. konsert ni aku pegi tgk dgn encik bok. sori r yunus. ko lost contact masa tu.

8 ogos 2009
aku pegi Dig It All kat capsquare. itu adalah event untuk budak2 shuffle. tapi sayang aku bukan seorang shuffler dan aku juga bukan lah seorang yang party people. aku cuma teman encik yunus sahaja. oh, beliau juga bukan lah seorang shuffler. beliau dapat 2 tiket free. itu pun sebab beliau saja2 masuk contest. kat sana aku jadi kayu. sebab otak aku tak dapat menerima gelombang frekuensi yang diputarkan oleh DJ-DJ di situ apatah lagi menggoyang kan badan mengikut rentak2 bergenre rave music. amat bosan di situ. yang pasti, aku bukan seorang seorang shuffler.

15 ogos 2009
aku pegi MTV worldstage. aku sangat berpuas hati. dapat tengok raygun, all american reject, hoobastank, dan kasabian. encik yunus yang belanja aku. sebab tahun lepas aku belanja dia tengok konsert wings. ni pon encik yunus dapat 2 tiket je. puas hati bai pegi konsert ni. orang belanja pulak tu.

nota lemak : sori r bok. yunus yang ajak aku dowh. ko takde rezeki r. kasabian best dowh.

9 ulasan:

palifrustdengansyaitanfitsyaitanyunus berkata...

pembaziran amalan syaitan, syaitan..sial tak ajak..

Bok berkata...

yess wallstage wallstage. tak worldstage lak.

paliWORLDSTAGEokfitbknWALLSTAGE berkata...

gi WALLSTAGE ape yg aku kesah pulak kan, WALLSTAGE ha..dh bole bwk tuka nama dh ni..Fit Wallstage..style dow..

Fit berkata...

haha salah eja plak kan. tp apa aku kesah. kasabian tetap best.

MM berkata...

orang baru nampak dunia

Fit berkata...

kepada MM : ya. memang aku baru nampak dunia. kau pulak orang yang paling bagus di dunia.

Bok berkata...

ni da apsal ni bai gaduh2 ni? lek2 sudah. sap kok luffman lagi best wei.

Fit berkata...

betul tu. winston light lg best. eh silap. luffman rm3.

MM berkata...

thanks dude.